Seksretter på Raumergården!

God Mandag!

Den 3. mai hadde vi en super gruppe på 15 tilbords for en helaftens 6 retter hos oss på Raumergården. Og det ble uten tvil mye mat og god drikke:)

Mens de koste seg rundt bordet, snurret vi oss i sving på kjøkkenet med både fisk og fugl på menyen! Jeg glemte å ta bilde av amusen, men jeg fikk i hvertfall fikk tatt bilder av alle 5 rettene og vinene!

Amus:
Tomatgelè med skaldyrmousse og rødbetshot.

Forrett 1:
Kongekrabbe med agurk og kryddersaus.

Forrett 2:
Asparges med parmaskinke og sandejordsmør.

Forrett 3:
Breiflabb med romanesco og melkeskum med trøffelolje.

Hovedrett:
Rype med sopp, kål, potet og gulrotpurée toppet med litt rødvinsaus.

Ost:
Chevre, Caravaggio og Gorgonzola med fikensyltetøy og fruktbrød.

Dessert:
Sjokolademousse, sitrontærte, solbærsorbet og mandelmakron.

Og til sist, med god mat tilhører selvfølgelig god drikke!

Fra venstre til høyre:
Champagne – Pierre Gimonnet & Fils Special Club 2000
Cuvèe Juliette 2010
Blanc Fumè de Pouïlly – Domaine Didier Dagueneau 2008
Ramonet Chassagne-Montrachet 2008
Château Potensac 2004
Keller Spätlese Trocken 2010

Det var det for denne gang, da er det bare å glede seg til neste gang, med mange nye bilder av god mat og smakful vin!

Inntill da, ha en strålende uke!

Comments are closed.